top of page

Tjenester

Våre konsulenter og rådgivere har lang erfaring fra både større og mindre prosjektleveranser og kundeoppdrag til mange ulike bransjer og foretak. Vi kjenner de fleste kundeutfordringer og har god forretningsforståelse. Teknologiene vi benytter er kjente og markedsledende - og vi er med gjennom hele prosessen, fra behov- til operative løsninger og optimaliserte prosesser.

 

Vi strekker oss langt for å levere akkurat slik du som kunde ønsker det. 

AdobeStock_338340164_Preview.jpeg
AdobeStock_256174518_Preview.jpeg

Regnskap, lønn og økonomi

Har du løpende kontroll og oversikt over den økonomiske utviklingen i din bedrift, slik at du kan ta gode valg på bakgrunn av tallene? Kunne du tenke deg noen å snakke med om valgene du tar for bedriften din, som kjenner bransjen og lokalmarkedet du jobber i? 

Vi har kompetanse og erfaring fra komplekse leveranser innen økonomi, regnskap og lønn on. og offshore.

regnskap-ny

Forretningsløsninger

Vi tilbyr vi forretningsløsninger som kan være med på å spare både tid og ressurser i din virksomhet. Har gamle regneark eller servere med utdaterte systemer? Savner du et samhandlingssystem på tvers av selskapet som inneholder intuitive og brukervennlige prosesser fra A til Å samt effektiv dokumenthåndtering, så hjelper vi deg med implementering, tilpassning, integrering og brukerstøtte av dette.

AdobeStock_350747114_Preview.jpeg
forretningsløsninger-ny
AdobeStock_436594560_Preview.jpeg

Rådgiving og sparring

Har din bedrift tydelige mål?

Er det enkelt for de ansatte å se sammenhengen mellom daglige oppgaver og måloppnåelse? 

Korrekt og innsiktsgivende rådgivning kan være avgjørende for din virksomhet. Birdai hjelper deg med å utvikle en optimal strategi og finner bedriftens konkurransefortrinn. Med oss som din sparringspartner vil drøftingene foregå på rett plan og med rett fokus.

rådgiving-ny
bottom of page