top of page
Hehagon pilot.png

Endringspiloter

 

Birdai er et rådgivingsselskap som tilbyr strategiske og operasjonelle tjenester for organisasjoner som ønsker å realisere sine visjoner.

 

Vår kjernekompetanse er å hjelpe bedrifter med nødvendig endring. ​

Vi prioriterer operative mål, utvikler innovative prosesser og implementerer effektive løsninger for bedre oversikt og kontroll på forretningen.

 

Birdai har ekspertise innen områder som digital transformasjon, innovasjon, ledelse, teknologiutvikling, markedsføringsstrategier, produktutvikling, dataanalyse og mye mer. Vi samarbeider med kunder fra ulike bransjer for å utforme unike løsninger som passer deres behov.

Våre tjenester inkluderer strategisk planlegging, rådgivning, design og implementering av innovative løsninger, analyser og rapportering, strategisk drift og støtte, implementering av datastyringsplattformer, brukervennlighetstesting og optimalisering, prosjektledelse og coaching.

 

Birdai har mange års erfaring i å levere høykvalitets-rådgivning og støttetjenester til bedrifter som etterstreber å oppnå suksess. Teamet består av eksperter innen flere områder som hjelper selskaper med å nå deres ønskede resultater.

Vi er din endringspilot!

Birdai hexagon illustrasjon_Visjon, Misj
Hehagon pilot.png

Pilotene

Vi kombinerer kompetanse, godt humør og erfaring når vi treffer bedrifter som virkelig ønsker endring. Med riktige metoder, prosesser og verktøy hjelper vi til med forbedringer, automatisering, integrasjoner og smarte løsninger for at du kan jobbe mer lønnsomt.

BIRDAI

  • BI - Business Intelligence

  • RD - Research & Development

  • AI - Automation & Integrations

Birdai er en perfekt miks av mennesker med fag / IT  / økonomi og strategisk kompetanse som har funnet sammen for å leverer rett medisin til bedrifter som trenger å modernisere, effektivisere og bli mer slagkraftige i møte med fremtidens utfordringer. 

Våre verdier er:  Lojale - Ærlige - Rause (LÆR -noe vi gjør daglig)

leif rudlang.png

Leif T. Rudlang

ltr@birdai.no

48019733
Daglig leder

linkedin-logo.png
jbr.png

Jarl Bruland

jbr@birdai.no
91822551

Økonom / Finans

linkedin-logo.png
Bjørn Olav.png

Bjørn Olav Nesheim
bon@birdai.no

98222768
Operativ leder

linkedin-logo.png
Arvid Abrahamsen.png

Arvid Abrahamsen

aab@birdai.no
41231915

Revisor

linkedin-logo.png
Leif%20Egil_edited.jpg

Leif Egil Skjerahaug

les@birdai.no


93046260
Salgs- og markedssjef

linkedin-logo.png
helene duo_edited_edited_edited.jpg

Helene Vagle

hev@birdai.no
40008560

Regnskap/økonomi

linkedin-logo.png
Rita.png

Rita Hovde

rho@birdai.no
47454621

Systemansvarlig

linkedin-logo.png
Ann Monica.png

Ann Monica Kvia

amk@birdai.no
47501841

Regnskap/økonomi

linkedin-logo.png

NOEN AV VÅRE KUNDER OG PARTNERE

Kundelogoer.png
firmalogo.jpg
AIL.jpg
kunder1
Kunder og partnere
Abstrakt Glass Building

Kundereferanse

Nordan Rubicon bruker Birdai som leverandør av SBS365. Etter en felles workshop med gjennomgang av forretningsprosesser og angivelige utfordringer, ble en implementeringsplan for SBS365 satt opp. Hensikten med denne var å  samle data og oppnå bedre samhandling og kommunikasjon mellom salg, prosjektledelse, produksjon og montasje. Nøkkelord er effektivitet, nøyktighet og bedre inntjening.
 

Birdai AS har også bidratt med innføring av Xledger økonomisystem som selskapet også er forhandler av. De har videre utviklet en integrasjon for automatisk overføring av virksomhetskritiske data (timer, varer, fakturagrunnlag etc.) fra SBS365 til økonomi- og regnskapssystemet Xledger. Dette er også skybasert og gir tilgang på nøkkeldata i fra alle tilgjengelige digitale flater.

 

NorDan Rubicon.png
bottom of page