top of page

Enkelt å føre timer med SBS 365

Oppdatert: 30. nov. 2022

SBS 365 sin timeføring funksjon gjør det enkelt for ansatte å føre timer. Timeføringen knyttes til prosjekter, slik at en har full oversikt over tidsbruk.


Å føre timer i SBS 365 er raskt og enkelt. Videre kan lønningsansvarlige «låse timeføringer», samt avgrense når den enkelte ansatte kan opprette og redigere timeføringer.Vår timeapp snakker med andre systemer og vår liste over integrasjoner vokser stadig. Alt med tanke på å gjøre jobben enklere og smidigere for deg som bruker.


Med SBS 365 timeapp er timeregistreringen gjort unna på få minutter og gir full kontroll. I tillegg til god oversikt og brukervennlighet kan appen brukes selv om du der og da ikke har tilgang til internett. Det gjør fleksibiliteten for deg unik.


Gjennom SBS 365 får du tilgang til alle verktøyene du trenger for å holde timelistene under kontroll- og administrasjonstiden nede.


Vi har hele tiden fokus rundt at våre apper skal være enkle i bruk og krever minimal opplæring. Dette for at du skal kunne bruke tiden på driften og det som gir vekst og trygghet.

Vårt mål er alltid å optimalisere brukergrensesnitt slik at du som bruker opplever det som enkelt og intuitivt å bruke. SBS 365 leverer på disse kriteriene og opplever derfor gode tilbakemeldinger fra brukerne.


Les mer om SBS 365 på www.sbs365.no eller ta kontakt med en av våre rådgivere om du har spørsmål om forretningsstøtte og drift av moderne forretningssystemer skreddersydd for effektiv og økonomisk forretningsdrift.


SBS 365 Mer enn et ERP - System

39 visninger

Comments


bottom of page