top of page

Få full oversikt over kunderelasjonene dine!

Oppdatert: 22. nov. 2022


Et effektivt verktøy for kundehåndtering

SBS 365 sin CRM-modul gir deg full oversikt over kunderelasjonene dine. All kundeinformasjon samlet på ett sted gjør det enkelt for alle i virksomheten, med kundekontakt, å ha oversikt over tidligere kommunikasjon opp mot kunden.


SBS 365 er utviklet for å være et allsidig og effektivt verktøy for bedrifter som ønsker å digitalisere virksomheten sin. SBS 365 dekker alle behov bedriften har innen prosjektstyring, kunderelasjoner, intern og ekstern kommunikasjon, HR, timeføring og og fakturering. SBS 365 er bygget på Microsoft PowerApps og kan enklet utvides med ny funskjonalitet etter behov.


Ferdig integrert med Xledger, Tripletex og Brønnøysundregisterene

SBS 365 kommer ferdig integrert opp mot regnskapssystemene Xledger og Tripletex, samt Brønnøysundregisterene. Slik forenkler du regnskapsoppgaver som lønnskjøring og fakturering ved at timer registert av ansatte i SBS automatisk overføres til Xledger for lønnsavregning, og at timer ført på prosjekt overføres for fakturering.

Integrasjonen mot Brønnøysundregisterene lar deg enkelt søke opp bedrifter og legge bedriftsinformasjon fra registerert til i SBS 365.


Behov for spesielle integrasjoner?

Har din bedrift behov for spesielle integrasjoner opp mot andre regnskapssystemer, register eller databaser har vi mulighet til å integrere dette i SBS 365 for deg.


Våre fagspesialister kan hjelpe deg å koble rett data for rett behov og har spisskompetanse innen integrasjon både økonomifaglig og systemteknisk. Løsninger | BirdAI


SBS 365 Mer enn et ERP - system


49 visninger

Comments


bottom of page