top of page

Få profesjonell hjelp til å håndtere arbeidsprosessene dine med SBS 365.

Bestill en gratis demo med en av våre rådgivere og stå ekstra godt rustet til høsten!


Oppdatert "On the Go"

SBS 365 er utviklet for å dekke viktige områder av den daglige forretningsdriften. Med SBS 365 har du full oversikt over all informasjon knyttet til en kunde, fra tilbud til leveranse. Alt på ett og samme sted. Alt du registrerer, avviksmeldinger, fremdrift, rapporter mm. Alt oppdatert i sanntid og tilgjengelig nårt du trenger det uavhengig av lokasjon. I tillegg vil du oppleve bedre oversikt og kontroll.SBS 365 er en 360gr sharepoint basert skyløsning som inneholder det du forventer av et fullverdig forretningssystem.


Bedrifter som har oppdatert og riktig informasjon i sitt forretningssystem oppnår bedre flyt og kvalitet i sine leveranser, dermed større avkastning og raskere vekst. Det er eksempelvis påvist at salgs- og markedsføringsteam som effektivt bruker data, har 36% høyere kundelojalitet, leverer 38% høyere salgsgevinst og oppnår inntil 20% høyere vekst (HubSpot).Med SBS 365 får du en helhetlig løsning med sky-basert tilgang og kobling direkte til Microsoft 365 som kobler deg sammen med hele Microsoft 365 sitt univers med alle de muligheter som ligger her. Det er bare å nevne kjente apper som Microsoft 365 Excel, Planner, Power BI, Project, Teams m.m.


Du bruker gjerne allerede sharepoint i dag?

Da har du en ekstra grunn til å sjekke ut mulighetene med SBS 365. Bestill en gratis demo med en av våre rådgivere og opplev mulighetene. https://www.birdai.no/kontakt


Her kan du lese mer om SBS 365 https://sbs365.no/

37 visninger

Comments


bottom of page