top of page
SBS logo liggend farge.png
SBS Hexagons.png

SBS 365 bruker de nyeste teknologiene for å gi en intuitiv og oversiktlig brukeropplevelse.
Få overblikk og ta kontroll gjennom Dashboardet som samstiller data for prosjekter, økonomi og ansatte 

SBS 365 forenkler hverdagen din som bedriftsleder ved å samle all informasjon om den daglige driften på ett sted. 

SBS 365 er utviklet sammen med industrien og vil spare deg for tid, ressurser og gir bedriften nødvending innsikt.

SBS 365
SBS Hexagons+tekst.png

SBS 365inneholder en rekke smarte funksjoner som sikrer, automatisering, kvalitet og bedrer samhandling mellom ansatte

Xledger

ERP-systemet Xledger er utviklet for å forenkle arbeidsdagen for deg som jobber med regnskap og økonomi. Vi vet hvor viktig det er at du til enhver tid har innsikt og oversikt over den økonomiske situasjonen i bedriften, og kan ta beslutninger basert på riktige data i sanntid.

Xledger bidrar til å forenkle oppgaver og prosesser ved automatisering, og frigir tid til det som er viktig for at ditt selskap skal nå sine mål. Økonomi- og regnskapssystemet Xledger er enkelt å implementere, konfigurere og oppdatere. Tusenvis av organisasjoner, med brukere i mer enn 50 land, benytter Xledger til å digitalisere, effektivisere og automatisere sine økonomiprosesser. Virksomheter som bruker Xledger har spesielt glede av fleksibiliteten i løsningen og muligheten til å analysere enorme mengder data i sanntid.

Xledger ble inkludert i Gartner Market Guide for Service-Centric Cloud ERP Solutions (2019) og klassifisert som en Major Player i IDC sin markedsoversikt Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Midmarket Finance and Accounting Application 2020.

Xledger har kontinuerlig fokus på å levere automatiseringinnsikt og skalerbarhet. Vi automatiserer prosesser for fakturabehandling, arbeidsflyt, betaling, bankavstemming og fakturering. Gjennom økonomi-dashboard og rapporter får du den innsikten du trenger for å ta kvalifiserte beslutninger, basert på sanntidsinnsikt. Din virksomhet vokser ikke ut av Xledger, systemet skaleres i takt med deres behov, nasjonalt og internasjonalt.

Xledger er en ekte skytjeneste. Systemet er et standardsystem med muligheter for konfigurering. Med Xledger får du en alt-i-ett løsning for regnskap og økonomi og du kan selvfølgelig koble på fagsystemer som er relevante for ditt selskap og bransje.

Vil du vite mer om Xledger eller trenger support? Ta kontakt!

xledger.png
bottom of page