top of page
Strategisamling 2024 2.png

Vi er stolte av våre kunder og at de har valgt oss som sin samarbeidspartner

AIL – BIRDAI – STRATEGI

 

AIL sine tanker om hvorfor det var nødvending

Vi gjenkjente viktigheten av å være relevant i en verden med konstant endring og fornyelse. Etter å ha vært en etablert bedrift i over 75 år, har bedriften vokst til en stabil og pålitelig organisasjon. Den originale visjonen bak firmaet passer nødvendigvis ikke lenger med firmaets nåværende identitet. Vi syntes derfor det var viktig å gjenoppdage vår mening og visjon for fremtiden, vi vil være et selskap som omfavner nye muligheter, er fremoverlent og søker kontinuerlig utvikling. En prosess var nødvendig for å identifisere hvem vi ønsket å være, spesifikke utfordringer relatert til dette, og deretter eventuelle løsninger.
 

Målsetting

Målet med denne prosessen var å få et klart overblikk med prioriteringer og aktiviteter får å forsikre seg om at hele organisasjonen jobbet mot felles mål. I denne prosessen skulle ansatte føle seg sett og hørt, hvor vi sammen kom frem til en delt visjon og klar profil for endring.


Deltagelse

Vi ville ha ansatte fra tvers av bedriften som dekket alle funksjonene vi har i AIL. Responsen var svært positiv og vi fikk mange verdifulle bidrag fra alle deltakerne, som også gjorde en kjempe jobb som endringsagenter utad i bedriften.


Gjennomføring / fasilitering

BIRDAI har hjulpet oss og dra denne prosessen. De kunne by på mye kunnskap og veiledning. Vi hadde 3 workshops, som BIRDAI fasiliterte hvor vi fikk både faglig kunnskap og utfolde oss kreativt med tanker og ideer. Alt vi klarte å få ut av hodene våre klarte BIRDAI å få ned på papiret, dette hjalp oss å fange opp viktig informasjon og strukturere det på en god måte. De brukte et verdikart som hadde et gjennomtenkt system for å klare å komprimere all den informasjonen, tankene og ideene vi hadde som bedrift, til et oversiktlig kart som viser veien videre mot å oppnå større mål.

Leveransen /Resultatet

Vi har mottatt detaljerte rapporter som nøye forklarer hva vi har kommet frem til i løpet av prosjektet, og et visuelt verdikart som gjør det enkelt for oss å se det store bildet. Samt følge progresjonen vår ved å gjennomføre del mål, opp mot et større mål.

Hva skjer videre

Videre skal vi arbeidet med verdikartet, følge retningen dette prosjektet har satt for oss, og bygge videre. De ansatte er motiverte og vi er spent for hva fremtiden vil bringe med et nytt og friskt pust inn i bedriftens allerede solide grunnlag.

Tore Netland - CEO

AIL.jpg
logo-1-e1610626704107.jpg

Birdai AS ble kontaktet for leveranse av Xledger, men etter en gjennomgang av utfordringene presenterte Birdai SBS365, en ERP løsning som eliminerer alle separate applikasjoner for samhandling, datafangst og kommunikasjon med håndverkere. Birdai har automatisert overføring av data til Tripletex regnskapssystem.

Birdai sine konsulenter har den nødvendige faglige kompetanse og erfaring med regnskap til å se kundens utfordringer og godt kvalifisert til å  foreslå en helhetlig løsning til Malermester Peder E. Vik.

 

«I november 2020 startet implementeringen av SBS365, allerede fra januar 2021 ble timefangst og prosjektstyring kjørt i sin helhet i SBS365. Vik mener at SBS365 implementasjonen i tillegg til å spare miljøet for en mengde papir, gir en besparelse på opp imot en hel stilling innen administrasjon.»

images.jfif

Nordan Rubicon bruker Birdai som leverandør av SBS365. Etter en felles workshop med gjennomgang av forretningsprosesser og angivelige utfordringer, ble en implementeringsplan for SBS365 satt opp. Hensikten med denne var å  samle data og oppnå bedre samhandling og kommunikasjon mellom salg, prosjektledelse, produksjon og montasje. Nøkkelord er effektivitet, nøyktighet og bedre inntjening.
 

Birdai AS har også bidratt med innføring av Xledger økonomisystem som selskapet også er forhandler av. De har videre utviklet en integrasjon for automatisk overføring av virksomhetskritiske data (timer, varer, fakturagrunnlag etc.) fra SBS365 til økonomi- og regnskapssystemet Xledger. Dette er også skybasert og gir tilgang på nøkkeldata i fra alle tilgjengelige digitale flater.

logo-1-e1610626704107.jpg
images.jfif
Skjermbilde 2023-02-20 125101.png
image_edited.jpg
image.png
Brødrene-Lie-logo-blå-NY-002.png
0ce1156d-838a-4b5e-8747-53df9db243f1_rw_1200.png
image.png
image.png
Anko logo blå navy uten bakgrunn.jpg
Karmøy Winch.jpg
OIP.jpg
Group-14.png
Logo-hvit-pa-bla-kvadratisk.jpg
download.jpg
image.png
sar.png
Lanne Elektriske.jpg
v_ledger-PNG.png
aluhak+logo.png
image.png
MarinElektro_blaa.png
image.png
image.png
bottom of page