top of page

SBS365 for SharePoint - nyttårsgaven til din bedrift

Oppdatert: 30. jan.

SPAR PENGER OG START DET NYE ÅRET med SBS365 for SharePoint.

Hvorfor bruke "gårsdagens" løsninger som ofte er dyre og dårlig koblet sammen?

Møt det nye året medløsning som er fremtidsrettet og som kobler det du allerede har investert i,

Microsoft 365.


Med SBS365 får du en "motor" som legges på toppen av din SharePoint, og automatiserer mange av de manuelle oppgavene i forretningsadministrasjonen, ved å koble salg, service, økonomi og kundekommunikasjon for å arbeide smartere, tilpasse raskere og yte bedre.


SBS365 er rask å installere og ta i bruk. Nå får du den til en attraktiv og forutsigbar prismodell.


"Slutt på Gule lapper" Jobb med alle arbeidsprosesser og styrende dokumenter fra et oversiktlig skrivebord som løfter effektivitet og oversikt til et helt nytt nivå. Rask tilgang til appene som støtter deg gjennom hele verdikjeden i din bedrift. Alle gjeldende dokumenter samles på et sted og er tilgjengelig fra menyen på venstre side.


Startside SBS365


Hva med å starte dagen oppdatert med oversikt over disse nøkkeldataene?SBS365 og Microsoft 365 SharePoint

Vi vet at data (informasjon) i dag er i sentrum av det et selskap foretar seg. Data driver innsikten som bedriften trenger for å kunne analysere, forutsi, presentere og rapportere. Det gir informasjon som grunnlag for bedre beslutning og bidrar til fleksibel drift og optimal inntjening når konkurransen i markedet er tøff. 


Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om hvordan du bedre kan utnytte og distribuere dine data for bedre innsikt og oversikt i fra bestilling til leveranse.


44 visninger

Comentários


bottom of page