top of page

Prosessforbedring og ledelse 

dokumenthaug.jpg
"Birdai bidrar til å automatisere operasjonelle driftsprosesser. Ved å ta i bruk moderne digitale verktøy oppnår bedriften bedre flyt og samhandling. Det gir bedre overblikk og kontroll for økt effektivitet og lønnsomhet"

Det er en kjent sak at systematisk prosessforbedring- og ledelse (LEAN) sikrer bedriften høy kvalitet, god ressursutnyttelse og fleksibilitet. 

Vårt kjerne-team har lang erfaring med rådgivning og implementasjon av styringsverktøy for å øke effektiviteten av stabs- og støttefunksjoner, samt optimalisere forretningsprosesser. Vi jobber med ulike type bransjer og tilpasser prosessen til den enkeltes behov.

Ta kontakt og book en gratis rådgivningstime i dag!


BOOK MØTE HER...

Data & Analyse

tannhjul.png
"Birdai tilbyr dashboards som gir overblikk og kontroll. Øyeblikksbilde som tar pulsen på din bedrift gir trygghet og visshet om at du styrer etter lønnsomme og riktige parametere for vekst og utvikling av bedriften"

Mange bedrifter sitter i dag på store datamengder som kan utgjøre en stor og ukjent verdi. Data er den "nye oljen" og kan bidra til å frigjøre et nytt og ukjent potensial for din bedrift. 

Big data, IoT og maskinlæring kan hjelpe virksomheter med å skape verdi gjennom økt innsikt og bruk av smartere forretningssystemer. 

Birdai hjelper deg med å frigjøre det store potensiale som ligger i bruk av data - både selskapets egne data og eksterne data. Det er en rask utvikling av teknologi i dag. Vi hjelper deg med å holde oversikten og ta de riktige og lønnsomme valgene.


BOOK MØTE HER... 

bottom of page