top of page
Turkis himmel

Digitalisering trenger ikke være komplisert
  Vi hjelper deg å ta de lønnsomme valgene!
Consulting - Rådgiving og smarte løsninger for din bedrift

 

SBS_15
SBS logo

Jobb smartere, ikke hardere.

Hvis du er på utkikk etter en måte å forbedre effektiviteten, produktiviteten og samarbeidet i din bedrift, kan et standardisert forretningssystem koblet på SharePoint og Microsoft-teknologi være et godt valg. SBS365 har mange ferdige apper som dekker de fleste behov i din bedrift.

SBS365
Lysbilde13.PNG

Ansatte|CRM|Prosjektstyring|Sjekklister|Dokumentstyring|Timeføring|Kvalitet|Ressurs|Økonomi|HR|Innsikt|Utstyr|Salg|KHMS

Rita Hovde

Dette er Rita, vår dyktige produktsjef for SBS365.
Hun har løst store og små utfordringer for kundene våre og evner å se løsninger der andre ser problemer. Rita har også vært på andre siden av bordet og vet hva som trengs av samarbeid, kommunikasjon og ikke minst god opplæring, for å få utnyttet løsninger, få med ansatte og skape gode kundeopplevelser.

18051486994368700.jpg

Consulting

Vårt nettverk, partnerskap og kunnskap gjør deg i stand til å redusere operasjonelle og tekniske kostnader, samt forbedre effektiviteten til dine outsourcing-tjenester.

Spisset fagkompetanse, management for hire?

Leif Egil Skjerahaug

Leif Egil Skjerahaug

les@birdai.no

93046260

Snakk med Leif Egil som har milevis med erfaring og et særdeles spennende nettverk med ressurser som kan passe nettopp din bedrift om du mangler kort- eller langsiktig kapasitet og kompetanse.

Økonomi og Xledger

I Birdai jobber Bjørn Olav. Han er kanskje landets beste på Xledger når det gjelder systemoppsett, integrasjon og utnyttelse av Xledger. Bjørn Olav har jobbet med Xledger implementasjoner fra de første versjonene, og det er til ham henvendelsene kommer når de virkelig vanskelige problemstillingene skal løses.
Birdai har egne Xledger kunder og støtter også andre leverandører / regnskapskontor med bistand for Xledger når noen lurer på hvordan..

I følge Bjørn Olav er SBS365 som arbeidsverktøy med integrasjon til Xledger en super løsning for de fleste bedrifter som ønsker å ha gode skaleringsmuligheter.

Så skal det også nevnes at han også kjenner til de fleste andre regnskapssystemer, produksjons-løsninger og digitale verktøy som preger markedet i dag.
 

Bjørn Olav Nesheim

Bjørn Olav Nesheim
bon@birdai.no
98222768

xledger.png
xledger logo
Gråskala-landskap

Nyheter, blogg og fagråd

Bla i bloginnlegg - klikk for å lese

Kundeutsagn:

"Vi har alltid slitt med strukturen i SharePoint. Med SBS365 slipper vi å tenke på det i det hele tatt!" 

"Faglig relevant og interessant prosess!"

"Ny innsikt i prosesser og moderne verktøy ga ny giv for våre ansatte"

 

"Forståelse for hva vi faktisk leverer til markedet og gode diskusjoner satt fokus på hva  vi egentlig trengte"

 

"Når bedriften skal opp i skyen er det behov for stødige piloter"

"Åpne og gode prosesser ga ny innsikt og åpnet for nye muligheter gjennom en super strategiprosess"

AIL samling 2024

Bistand til Strategiprosess - Alf I. Larsen AS
BIRDAI har hjulpet oss og dra denne prosessen. De kunne by på mye kunnskap og veiledning. Vi hadde 3 workshops, som BIRDAI fasiliterte hvor vi fikk både faglig kunnskap og utfolde oss kreativt med tanker og ideer. Alt vi klarte å få ut av hodene våre klarte BIRDAI å få ned på papiret, dette hjalp oss å fange opp viktig informasjon og strukturere det på en god måte. De brukte et verdikart som hadde et gjennomtenkt system for å klare å komprimere all den informasjonen, tankene og ideene vi hadde som bedrift, til et oversiktlig kart som viser veien videre mot å oppnå større mål.

Tore Netland - CEO

Leif T. Rudlang

Leif T. Rudlang

ltr@birdai.no

48019733

Trenger du noen som trives med å lede endring, støtte strategiprosesser, levere motiverende foredrag, workshops eller motivere ledergrupper?

 

Ta gjerne kontakt med Leif.

bottom of page