top of page

Birdai overtar SBS 365

Vi kan med glede informere eksisterende og kommende kunder om at vi har kommet til enighet med Level Group AS om å kjøpe ut eierskap til Shared Business Systems 365 og omliggende systemer.Birdai AS fortsetter dermed satsningen på å levere SBS 365 - et “fornuftig priset, standard forretningssystem, hvor de fleste forretningsprosessene for SMB markedet er ivaretatt gjennom et sett applikasjoner som legges på toppen av Microsoft 365”.


Leif. T Rudlang - CEO Birdai AS

Leif T. Rudlang: "Vi er svært glade for å ha landet denne avtalen med Level Group. Vi satser nå videre og vet at SBS 365 vil fortsette å levere god kundeverdi i et voksende marked. Birdai vil fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort hittil og i tillegg utvide forhandlernettverket slik at enda flere bedrifter kan få utnytte sine MS investeringer i enda større grad. Vi ser at nøkkelen er fagkunnskap kombinert med standard-applikasjoner, integrasjoner og god brukerstøtte - hjelper bedriftene til å få kontroll på sine prosesser, tall og bunnlinje."Birdai overtar flere kunder fra Level Group og har ansatt systemarkitekt for å kunne tilby tett og rask oppfølging, support og feilretting.

Målgruppen for SBS 365 er alle bedrifter i SMB markedet har ansatte, jobber med salg, håndterer kunder og leverer prosjektorientert. Det er mange bedrifter.

Strategien er å standardisere løsningen opp mot kundenes prosesser, lage gode kundepakker gjennom involvering og å utvikle og utnytte brukervennlig teknologi for å gi kundene systemer de forstår og stoler på.

Vi tror at dette - kombinert med fornuftig prising og fagkunnskap vil være en sterk utfordrer i markedet.


Ta kontakt for å få vite mer eller få en demonstrasjon på hvordan SBS 365 kan bedre din bedrifts omsetning.

Les mer om SBS 365 her: https://sbs365.no/


78 visninger

Comments


bottom of page