top of page

Power BI - raskeste vei til rapportering og analyse

Oppdatert: 3. mar. 2022

I dag er det stor fokus på å være datadreven for å kunne opprettholde konkurransedyktighet. Et stadig skiftende marked med stort press på margin og krav til økt leveransehastighet skaper et behov for raskere og dynamisk oppdatert informasjon for hvordan det står til i bedriften.


Mange opplever at de bruker mye tid på rapportering og analyse. Det er et behov i dag til stadig å ha ferske tall og rapporter knyttet til omsetning og resultat. Det stiller store krav til den som skal utarbeide disse og spiser ofte mye av arbeidskapasiteten i perioder. Men fortvil ikke, nå kan du automatisere arbeidsoppgaver som ellers ville blitt utført manuelt og oppnå både kostnadsbesparelse, økt kapasitet og kvalitet.


Ditt uforløste konkurransefortrinn finner du bak dine uutnyttede data. Power BI er et skybasert analyseverktøy fra Microsoft som lar deg samle, analysere og motta oversikt over dine data. Går du med tanker om å starte å bruke Power BI så kan vi hjelpe deg i gang. Vi både assisterer, lærer opp, leverer rapporter og setter opp i dashboard for flere kunder i dag som

søker raskere og bedre oversikt enn de tidligere har vært vant til.


Bruker du kanskje flere systemer som ikke snakker så godt sammen? Det er du kanskje lei av?

Bedriften din har gjerne flere systemer som ikke er godt nok integrert. Vi kan hjelpe deg med å samle all data slik at du får en komplett oversikt. I Birdai har vi et godt metodeverk for dette og lang erfaring med å utføre ulike integrasjoner mellom ulike systemer. Ved å utnytte informasjonen dataene dine gir deg, kan du ta bedre og faktabaserte beslutninger som vil løfte forretningen.


Er du klar for økt konkurranse?

Det å være datadrevet er nødvendig for å være konkurransedyktig i dag, og ikke minst for morgendagen. Birdai kan hjelpe deg med å gjøre dataene dine om til økt innsikt og merverdi for vekst og lønnsomhet.


Ta kontakt i dag for en kostnadsfri rådgivningstime og få svar på det du måtte lurer på.


Ring 93 04 62 60 eller kontakt oss her
64 visninger

Bình luận


bottom of page