top of page

Power Plattform i Norge


Vi i Birdai var tidligere i uken på et Power Plattform seminar hos Crayon i Kristiansand. Her var det en god miks av bedrifter som delte sine erfaringer med å ta i bruk Power Plattformen internt. Power Plattformen har altså i Norge spredt seg ut til alle typer brukere, fra statlig med Skatteetaten, ulike kommuner til større private bedrifter som Aibel. Dette er et godt signal på at Power Plattformen er kommet for å bli!Få systemer er så utbredte som Microsoft 365, med Power Plattformen kan man da optimalisere mange arbeidsflyter innad i bedriften med små løsninger laget av interne ansatte, eller ved bruk av eksternt lagde systemer som vårt eget SBS365.

Power Apps som hovedbyggeklossen vi bruker her i Birdai er et såkalt low-code system. Dette betyr at vi kan bruke mindre tid på den tekniske delen av utviklingen, og mer på å dekke kundens behov!


Dersom din bedrift allerede bruker Power Plattformen eller er helt ny til denne verden er vi aldri langt unna for å bistå å ta din bedrift til neste steg. Vi har stor tro på å gjøre software enkelt og standardisert for at flest mulig kan få dekket sine behov uten å sprenge budsjetter. SBS365 er derfor utviklet fra faktiske problemer kundene våre ønsker løst.


Om dette høres interessant ut, må dere ikke nøle med å ta kontakt!
40 visninger

Commentaires


bottom of page