top of page

Gode råd om hvordan du enkelt kan løfte digital arbeidsflyt og samhandling

Digital arbeidsflyt og samhandling handler om å bruke digitale verktøy og tjenester for å gjøre arbeidsprosessene mer effektive, kvalitetssikre, og brukervennlige. Det handler også

om å samarbeide bedre med andre, både internt og eksternt, ved å dele og gjenbruke informasjon og data.Eksempler på digitale arbeidsprosesser kan være:

 • Automatisering av rutineoppgaver som fakturering, bestilling, rapportering, etc.

 • Bruk av data og analyse for å støtte beslutninger, optimalisere prosesser og skape

 • Digital samhandling og kommunikasjon mellom ansatte, kunder, innbyggere, leverandører, etc.

 • Digital læring og kompetanseutvikling for å holde deg oppdatert og relevant i et skiftende arbeidsmarked

 • Digital innovasjon og utvikling av nye produkter, tjenester og løsninger som møter brukernes behov og forventninger


Når du for eksempel jobber med digitale prosjekter, er det viktig å ha en god arbeidsflyt og samhandling med andre involverte i prosjektet. Det finnes mange tips og verktøy som kan hjelpe deg med å oppnå dette. Her er noen av dem:


 • Del linker istedenfor vedlegg. Dette sparer plass, tid, og båndbredde. Det gjør det også lettere å holde oversikt over de siste versjonene av dokumenter og filer.

 • Sørg for Single Sources of Truth (SSOT). Dette betyr at du har én kilde til informasjon som er oppdatert og pålitelig. Det unngår forvirring, feil, og dobbeltarbeid.

 • Gjør kommunikasjonen kontekstbasert. Dette betyr at du knytter kommunikasjonen til det du jobber med, slik at det blir tydelig hva du snakker om og hvorfor. Du kan for eksempel bruke et verktøy som Microsoft teams (sett inn link) for å opprette kanaler for ulike temaer og prosjekter.

 • Bruk skybasert verktøy (SaaS). Dette er verktøy som leveres som en tjeneste over internett, slik at du ikke trenger å installere eller oppdatere noe på din egen datamaskin. SBS365 er et slikt styringsverktøy.

 • Bruk sanntids samhandling- og samskrivingsverktøy. Dette er verktøy som lar deg jobbe sammen med andre i samme dokument eller fil, slik at du kan se endringer og kommentarer i sanntid. Det gjør det enklere å samarbeide, gi tilbakemelding, og holde oversikt over fremdriften. Eksempel på et god og rimelig verktøy er SBS365

 • Fjern distraksjoner. Dette er en måte å øke din konsentrasjon og produktivitet på når du jobber med digitale prosjekter. Det gjør det enklere å fokusere på det du skal gjøre, og å unngå å bli distrahert av andre ting. Du kan for eksempel bruke et verktøy som [Freedom] for å blokkere forstyrrende nettsteder og apper.Ved å følge disse tipsene og bruke disse verktøyene, kan du forbedre din digitale arbeidsflyt og samhandling. Dette kan hjelpe deg med å oppnå bedre resultater, øke kvaliteten, og spare tid og ressurser.Birdai er et selskap som tilbyr digitale løsninger og rådgivning for bedrifter som vil forbedre sine digitale arbeidsprosesser og samhandling. Birdai leverer skytjenester, effektive prosesser, og tilrettelagte integrasjoner for ulike bransjer og behov. Birdai hjelper kundene med å utnytte mulighetene som digitalisering gir, og å oppnå bedre resultater, økt kvalitet, og reduserte kostnader. Hvis du vil vite mer om Birdai og hva de kan gjøre for din bedrift, kan du besøke vår hjemmeside her eller lese noen av våre blogginnlegg her.
Innsikt i dine data

41 visninger

留言


bottom of page